Nové The Prodigy Czech Sites

Vítejte na úplně zbrusu novejch česko-slovenskejch stránkách pro česko-slovenské Prodigy people. Dneškem rozjíždíme nové diskuzní fórum. Po několikaměsíční absenci tak má česká Prodigy komunita konečně pořádné místo k diskuzi. Web i fórum ale i tak čekaj ještě nějaké dokončovací práce, takže když teď, tu a tam, nefunguje nějaký odkaz, nejde o chybu, ale o nedokončenou stránku. Pokud budete mít jakékoliv připomínky, nápady, výhrady, nebo třeba i osobní problémy s vlastní identitou, neváhejte je ve fóru napsat. Budem jenom rádi, když se zapojí do diskuze co nejvíc lidí, kterí maj rádi tuhle muziku. Předpokládáme, že během několika dnů by měly bejt i stránky plně v provozu a Já s Adamiczem a několika dalšíma prodidžákama se vás budeme snažit udržet v obraze o všem, co se děje kolem The Prodigy. Myslíme si, že toho nebude v několika dalších měsících vůbec málo, protože jak většina z nás ví, připravuje se nové album a samozřejmě taky hromada koncertů, na které se budeme společně vypravovat.
Jen bych ještě chtěl upozornit, že na fóru je potřeba se zaregistrovat zvlášť a na stránkách taky.
Moc rád bych vyjádřil megadík člověku, kterej tohle všechno pomohl vytvořit a udělal tenhle, podle mě suprovej web a fórum. BIG THX Matto, máš to u nás !!!
Takže přejem tady všem příjemnou zábavu a těmhle stránkám přejeme pořádnou návštěvnost a samozřejmě kapele The Prodigy hodně sil a vydařenejch gigů po celym světě !! Jdem si bouchnout šampus.


About The Author

admin

Comments