Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 29 lis 2023, 22:53

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Multiplayer 
Autor Zpráva
General

Příspěvek 
Asi nikdo nehrajete nějaký hry,já moc taky ne,ale kdyby se někdo nudil,tak můžem nějakou dát po mulťáku... :) Neodmítám žádnej žánr kromě úmorně nudných rpgéček.

03 čer 2008, 21:46
Profil Zobrazit autorovy stránky
Site Admin

Příspěvek 
svýho času sem drtil Call of Duty... víc než bylo zdrávo :-) Ještě pořád si ho občas zahraju. Jinak sem hraní her už prakticky opustil :-)

04 čer 2008, 17:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
General

Příspěvek 
Já taky skoro nic nehraju,založil sem to jen aby ten topic "Hry" nezahálel :-D

04 čer 2008, 18:16
Brigadier General

Příspěvek 
Adamicz píše:
svýho času sem drtil Call of Duty... víc než bylo zdrávo :-) Ještě pořád si ho občas zahraju. Jinak sem hraní her už prakticky opustil :-)

Call of Duty jsem taky hodně hrával, vlastně hlavně hry z 2.světové

04 čer 2008, 18:34
Brigadier General

Příspěvek 
jedina hra kterou jsem kdy tak nejak vic hral byl Quake 3:Arena :lol: jinak jsem uplnej antihrac :)

05 čer 2008, 07:24
Sergeant Major

Příspěvek 
abych pravdu řekl hrával jsem spíš simulace a arkády závodní. Nebo-li NFS všechny od začátku coliny a LFS a Track mania atd. rpgčka mě moc nevzali

10 čer 2008, 22:22
Lieutenant Colonel

Příspěvek 
Tak to já si občas zahraju na Playky3. Hlavně teda sporty(od golfu přes box, fotbal hokej až po tenis :) prostě cokoliv) a věci z 2.světový, jinak mě nic moc neláká...

17 črc 2008, 11:01
Profil ICQ
Captain

Příspěvek 
já ted mastím wormse4 v 3d a je to bomba... :-) jinak felixi 9:6 ? :-)))))))))))

17 črc 2008, 13:09
Profil ICQ
Lieutenant Colonel

Příspěvek 
:( sem tě nechal...

18 črc 2008, 07:24
Profil ICQ
Site Admin

Příspěvek 
já zas rozjel Lineage 2.. mmorpg, docela navykovka, asi jako kazda hra tohodle druhu .)

18 črc 2008, 21:31
General

Příspěvek 
Já se zbláznil do Doom 3 + datadisc (Ressurection of Evil).Není nad to se pořádně bát.Vlastně už to jedu potřetí za sebou.Quake 3 arena byla skvělá.Pak jsem hrál super Quake 4.Nikdy jsem nebyl na scifi střílečky ale tohle mě odvařilo.Druhá světová mě taky hodně bavila Call of Duty 1,2.Medal Of Honour.Jinak na soňáku jedničce mě hodně bavily medaly,Alien ressurection a v neposlední řadě.RESIDENT EVIL 3!....jo a ještě Colin McRea Rally 2....budiš mu lehká zem.

21 zář 2008, 22:27
Site Admin

Příspěvek 
No tak já svýho času kdy jsem ještě hrával hry tak Quake a Quake 2 to byla bomba.. Quake 3 no dalo se to, ale už to nebylo ono no a Quake 4 to nepovažuju za hru toho podělali kde se dalo (okopírovany mapy z předchozích dílů atd.)
Jinak Call of Duty 1 (2 měla lepší grafiku ale už mě tolik nechytla) 4 mám ale ještě jsem nehrál ...není čas.
Dobrej byl taky FarCry ... jako hra za 300.- v takové kvalitě a ještě i s českým dabingem to smekám.
V poslední době mě zaujal hodně F.E.A.R (včetně datadisků) ... bylo to zas něco trochu jinýho protože to nebyla vyloženě řezba typu vlítnu do místnosti a prostě to pokosím :) ale hezky pomalinku se vplížit a být ve střehu kde na mě co vybafne :)
A ještě teď poslední hru co jsem hrál a dohrál bylo Crysis.. nejdřív jsem si říkal to má šíleně složity ovládání ... nějaky volení obleků atd. ale během chvilky jsem si na to zvyk tak že mi to vůbec nepřišlo.
Ještě jsem hrával auta (NFS ... nejlepší bylo NFS 2 SE a Underground 2 ... zbytek taky celkem o ničem).
No, ale uplně nej hry co jsem kdy hrával tak Prehistoric 2, GP a GPMOTO, GoldenAxe (takovy ty z 286) grafika o ničem ale hratelnost suprová :D (tady ty stary hry si doma pořád schovávám :)

22 zář 2008, 10:28
Major General

Příspěvek 
kdysi trackmania nation ...cca rok a půl .... dokonce jsem i měl svůj klan ...a jak se asi mohl jmenovat že :D http://www.theprodigy.tym.cz/

22 zář 2008, 13:06
General

Příspěvek 
lukuc je to klasik hlavně po ránu :D Promiň ale v single playeru v Quake 4 jsem neviděl nic zkopirováného.Hrál jsem 2 qukake i dokonce jednou jsem měl možnost hrát quake 1.Arena taky cool.Jinak s Call of Duty 4 souhlasím je to skvost ale jen graficky.je to strašně zmatená hra.Jinak F.E.A.R. je super hra jenže jsem ji nehrál ale jak jsem ji viděl hrávat bráchu tak se mi líbila.To víš nesedím celé dny u kompu tak nemůžu hrát všechno.Mír :D
lukuc píše:
No tak já svýho času kdy jsem ještě hrával hry tak Quake a Quake 2 to byla bomba.. Quake 3 no dalo se to, ale už to nebylo ono no a Quake 4 to nepovažuju za hru toho podělali kde se dalo (okopírovany mapy z předchozích dílů atd.)
Jinak Call of Duty 1 (2 měla lepší grafiku ale už mě tolik nechytla) 4 mám ale ještě jsem nehrál ...není čas.
Dobrej byl taky FarCry ... jako hra za 300.- v takové kvalitě a ještě i s českým dabingem to smekám.
V poslední době mě zaujal hodně F.E.A.R (včetně datadisků) ... bylo to zas něco trochu jinýho protože to nebyla vyloženě řezba typu vlítnu do místnosti a prostě to pokosím :) ale hezky pomalinku se vplížit a být ve střehu kde na mě co vybafne :)
A ještě teď poslední hru co jsem hrál a dohrál bylo Crysis.. nejdřív jsem si říkal to má šíleně složity ovládání ... nějaky volení obleků atd. ale během chvilky jsem si na to zvyk tak že mi to vůbec nepřišlo.
Ještě jsem hrával auta (NFS ... nejlepší bylo NFS 2 SE a Underground 2 ... zbytek taky celkem o ničem).
No, ale uplně nej hry co jsem kdy hrával tak Prehistoric 2, GP a GPMOTO, GoldenAxe (takovy ty z 286) grafika o ničem ale hratelnost suprová :D (tady ty stary hry si doma pořád schovávám :)

23 zář 2008, 11:09
Brigadier General

Příspěvek 
pokud jde o ty 3dčka tak bezkonkurentní bioshock , crysis a half-life

23 zář 2008, 16:13
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další