Autor |
Zpráva |
milhauz
General
Registrován: 28 bře 2008, 21:56 Příspěvky: 1447 Bydliště: Levoča, SVK
|
Asi nikdo nehrajete nějaký hry,já moc taky ne,ale kdyby se někdo nudil,tak můžem nějakou dát po mulťáku...  Neodmítám žádnej žánr kromě úmorně nudných rpgéček.
_________________ The Prodigy are my Rhythm Of Life
|
03 čer 2008, 21:46 |
|
 |
Adamicz
Site Admin
|
svýho času sem drtil Call of Duty... víc než bylo zdrávo  Ještě pořád si ho občas zahraju. Jinak sem hraní her už prakticky opustil 
|
04 čer 2008, 17:20 |
|
 |
milhauz
General
Registrován: 28 bře 2008, 21:56 Příspěvky: 1447 Bydliště: Levoča, SVK
|
Já taky skoro nic nehraju,založil sem to jen aby ten topic "Hry" nezahálel 
_________________ The Prodigy are my Rhythm Of Life
|
04 čer 2008, 18:16 |
|
 |
spitfire
Brigadier General
|
Adamicz píše: svýho času sem drtil Call of Duty... víc než bylo zdrávo  Ještě pořád si ho občas zahraju. Jinak sem hraní her už prakticky opustil  Call of Duty jsem taky hodně hrával, vlastně hlavně hry z 2.světové
|
04 čer 2008, 18:34 |
|
 |
TonyXX
Brigadier General
Registrován: 20 bře 2008, 00:49 Příspěvky: 593 Bydliště: Příbram
|
jedina hra kterou jsem kdy tak nejak vic hral byl Quake 3:Arena  jinak jsem uplnej antihrac 
_________________ If you´ve got the poison, i have the fuckin remedy...
|
05 čer 2008, 07:24 |
|
 |
Jurrisek
Sergeant Major
|
abych pravdu řekl hrával jsem spíš simulace a arkády závodní. Nebo-li NFS všechny od začátku coliny a LFS a Track mania atd. rpgčka mě moc nevzali
_________________ I kill you....I kill you till your death.....that´s worst
|
10 čer 2008, 22:22 |
|
 |
Felliks2
Lieutenant Colonel
Registrován: 30 bře 2008, 12:02 Příspěvky: 395 Bydliště: Pardubice
|
Tak to já si občas zahraju na Playky3. Hlavně teda sporty(od golfu přes box, fotbal hokej až po tenis  prostě cokoliv) a věci z 2.světový, jinak mě nic moc neláká...
_________________ Om Namah Narayana Om Namah Narayana Om Namah Narayana
|
17 črc 2008, 11:01 |
|
 |
žampion
Captain
Registrován: 29 bře 2008, 14:38 Příspěvky: 233 Bydliště: Pardubice
|
já ted mastím wormse4 v 3d a je to bomba...  jinak felixi 9:6 ?  ))))))))))
_________________ Fuck 'em and their law
|
17 črc 2008, 13:09 |
|
 |
Felliks2
Lieutenant Colonel
Registrován: 30 bře 2008, 12:02 Příspěvky: 395 Bydliště: Pardubice
|
 sem tě nechal...
_________________ Om Namah Narayana Om Namah Narayana Om Namah Narayana
|
18 črc 2008, 07:24 |
|
 |
Adamicz
Site Admin
|
já zas rozjel Lineage 2.. mmorpg, docela navykovka, asi jako kazda hra tohodle druhu .)
|
18 črc 2008, 21:31 |
|
 |
Kufec
General
Registrován: 18 bře 2008, 21:55 Příspěvky: 1128 Bydliště: Třinec
|
Já se zbláznil do Doom 3 + datadisc (Ressurection of Evil).Není nad to se pořádně bát.Vlastně už to jedu potřetí za sebou.Quake 3 arena byla skvělá.Pak jsem hrál super Quake 4.Nikdy jsem nebyl na scifi střílečky ale tohle mě odvařilo.Druhá světová mě taky hodně bavila Call of Duty 1,2.Medal Of Honour.Jinak na soňáku jedničce mě hodně bavily medaly,Alien ressurection a v neposlední řadě.RESIDENT EVIL 3!....jo a ještě Colin McRea Rally 2....budiš mu lehká zem.
_________________ Prostě hudba,která je jednoduše nej.
|
21 zář 2008, 22:27 |
|
 |
lukuc
Site Admin
|
No tak já svýho času kdy jsem ještě hrával hry tak Quake a Quake 2 to byla bomba.. Quake 3 no dalo se to, ale už to nebylo ono no a Quake 4 to nepovažuju za hru toho podělali kde se dalo (okopírovany mapy z předchozích dílů atd.) Jinak Call of Duty 1 (2 měla lepší grafiku ale už mě tolik nechytla) 4 mám ale ještě jsem nehrál ...není čas. Dobrej byl taky FarCry ... jako hra za 300.- v takové kvalitě a ještě i s českým dabingem to smekám. V poslední době mě zaujal hodně F.E.A.R (včetně datadisků) ... bylo to zas něco trochu jinýho protože to nebyla vyloženě řezba typu vlítnu do místnosti a prostě to pokosím  ale hezky pomalinku se vplížit a být ve střehu kde na mě co vybafne  A ještě teď poslední hru co jsem hrál a dohrál bylo Crysis.. nejdřív jsem si říkal to má šíleně složity ovládání ... nějaky volení obleků atd. ale během chvilky jsem si na to zvyk tak že mi to vůbec nepřišlo. Ještě jsem hrával auta (NFS ... nejlepší bylo NFS 2 SE a Underground 2 ... zbytek taky celkem o ničem). No, ale uplně nej hry co jsem kdy hrával tak Prehistoric 2, GP a GPMOTO, GoldenAxe (takovy ty z 286) grafika o ničem ale hratelnost suprová  (tady ty stary hry si doma pořád schovávám 
_________________ I have no words... Fuckin death
|
22 zář 2008, 10:28 |
|
 |
Ruperto
Major General
Registrován: 25 srp 2008, 10:22 Příspěvky: 620 Bydliště: Freeland
|
kdysi trackmania nation ...cca rok a půl .... dokonce jsem i měl svůj klan ...a jak se asi mohl jmenovat že http://www.theprodigy.tym.cz/
_________________ Come with me to the dance floor, you and me coz that's what it's for, Show me now what it's into, You got to be doing it. And the music in the house
|
22 zář 2008, 13:06 |
|
 |
Kufec
General
Registrován: 18 bře 2008, 21:55 Příspěvky: 1128 Bydliště: Třinec
|
lukuc je to klasik hlavně po ránu  Promiň ale v single playeru v Quake 4 jsem neviděl nic zkopirováného.Hrál jsem 2 qukake i dokonce jednou jsem měl možnost hrát quake 1.Arena taky cool.Jinak s Call of Duty 4 souhlasím je to skvost ale jen graficky.je to strašně zmatená hra.Jinak F.E.A.R. je super hra jenže jsem ji nehrál ale jak jsem ji viděl hrávat bráchu tak se mi líbila.To víš nesedím celé dny u kompu tak nemůžu hrát všechno.Mír  lukuc píše: No tak já svýho času kdy jsem ještě hrával hry tak Quake a Quake 2 to byla bomba.. Quake 3 no dalo se to, ale už to nebylo ono no a Quake 4 to nepovažuju za hru toho podělali kde se dalo (okopírovany mapy z předchozích dílů atd.) Jinak Call of Duty 1 (2 měla lepší grafiku ale už mě tolik nechytla) 4 mám ale ještě jsem nehrál ...není čas. Dobrej byl taky FarCry ... jako hra za 300.- v takové kvalitě a ještě i s českým dabingem to smekám. V poslední době mě zaujal hodně F.E.A.R (včetně datadisků) ... bylo to zas něco trochu jinýho protože to nebyla vyloženě řezba typu vlítnu do místnosti a prostě to pokosím  ale hezky pomalinku se vplížit a být ve střehu kde na mě co vybafne  A ještě teď poslední hru co jsem hrál a dohrál bylo Crysis.. nejdřív jsem si říkal to má šíleně složity ovládání ... nějaky volení obleků atd. ale během chvilky jsem si na to zvyk tak že mi to vůbec nepřišlo. Ještě jsem hrával auta (NFS ... nejlepší bylo NFS 2 SE a Underground 2 ... zbytek taky celkem o ničem). No, ale uplně nej hry co jsem kdy hrával tak Prehistoric 2, GP a GPMOTO, GoldenAxe (takovy ty z 286) grafika o ničem ale hratelnost suprová  (tady ty stary hry si doma pořád schovávám 
_________________ Prostě hudba,která je jednoduše nej.
|
23 zář 2008, 11:09 |
|
 |
dave
Brigadier General
|
pokud jde o ty 3dčka tak bezkonkurentní bioshock , crysis a half-life
|
23 zář 2008, 16:13 |
|
 |