Re: BEST OF 2017 - Nejlepší alba, tracky roku 2017
Velmi extenzivní list. Zas budu mít v práci co poslouchat! Obzvlášť ten Debussy tomu dává jakýsi punc. Jsem přinejmenším motivován dát něco obdobného dohromady. Díky
Adamiczi na pár věcí si chci najít čas. Určitě si něco poslechnu z tvého listu.
_________________ Prostě hudba,která je jednoduše nej.
19 pro 2017, 22:56
lukuc
Site Admin
Dobře napsáno "várka neuchopitelné muziky" No nějakej večer to asi v rychlosti proklikám. Většinou je to pro mě opravdu neuchopitelná muzika, ale občas se najde nějaká perla, která se mě pak drží minimálně pár let buď na častý poslech a nebo na občasné puštění
Mě hodně chytlo Apex Twin - Computer controling akustic instruments. Samozřejmě díky Adamicze, který před pár roky, neli minulý rok sem nahodil, jako každý rok neuchopitelnou muziku. Myslím si, že to stojí za to proklikat, a že si opět vyberu. Kdyby jste se prokousali Adamiczovým skromným výběrem , tak za mě za rok 2017 jsem poslouchal často tyto věci:
Alba: Beastie Boys - The Mix Up (povedené instrumentálky bez rapu) Horkýže Slíže - Pustitě Karola Katarzie - Agnostika Kittchen - Kontakt Pendulum - Hold Your Color Pendulum - In Silico Pendulum - Immersion Phantogram - Eyelid Movies Phantogram - Voices Phantogram - Three Noisia - Outer Edges
Tracky/remixy: Bad Company - The Nine The Prodigy - The Day Is My Enemy (Bad Company UK Remix) Cypress Hill - Stank Ass Hoe (Vlastně poslední minutu toho tracku, kde najede luxusní beat s výborným dohromady mixlým saxofonem s klavírem) The Prodigy - Smack My Bitch Up (Ali Monsta Remix) Dj Shadow feat. Nas - Systematic Pendulum - Blood Sugar Sixfingerz - Law of Nature Twenty One Pilots - Heathens (totální mainstream, ano jsem hoden opovržení ) Dezrechts - Bez ohledu
_________________ Prostě hudba,která je jednoduše nej.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru