Autor |
Zpráva |
milhauz
General
Registrován: 28 bře 2008, 21:56 Příspěvky: 1463 Bydliště: Levoča, SVK
|
Re: GIGS 2022!!!
Rádo se stalo. Ta fotka - no, je to fajn, dobře pro ně... a to je asi tak všechno, co mě napadá k tomu říct Na té Pohodě to fakt uběhlo rychle. Myslím teď celá Pohoda. To je tak, když je ti někde dobře, to pak letí čas kosmickou rychlostí jinak na další Pohodu už máme samozřejmě tikety, už máme i zajištěné ubytko a vymyšlené cestování, takže už zbývá jen počkat nějakých 344 dní
_________________ The Prodigy are my Rhythm Of Life
|
28 črc 2022, 08:20 |
|
|
Kufec
General
Registrován: 18 bře 2008, 21:55 Příspěvky: 1135 Bydliště: Třinec
|
Milhauzi, těch 344 dní, tak to je za dveřmi.
_________________ Prostě hudba,která je jednoduše nej.
|
28 črc 2022, 20:29 |
|
|
MichalO
Warrant Officer
|
milhauz: moc díky za report, boží!!!
|
29 črc 2022, 07:58 |
|
|
milhauz
General
Registrován: 28 bře 2008, 21:56 Příspěvky: 1463 Bydliště: Levoča, SVK
|
Rádo se stalo Jinak jak jsem psal o tom týpkovi, co na zemi prodával ten merch, tak Flinty nedávno zjistila, že je to pěknej scam, prý to takto lidi dělaj na různých koncertech běžně - že se rozloží hnedka před halou a pokud někdo z neopatrnosti (nebo pod vlivem ) na něco šlápne, nějak to zašpiní, nebo něco, tak další týpek, většinou nějaká gorila, ho nahání, že už si to musí koupit, jakože mu to poškodil... Takže jen dobře, že jsme se odtama vypakovali
_________________ The Prodigy are my Rhythm Of Life
|
29 črc 2022, 08:10 |
|
|
MichalO
Warrant Officer
|
Koukám, že režisér Dugdale hledá kameramana - předpokládám, že na točení Prodigy https://twitter.com/thepauldugdale/stat ... 6894664705
|
01 srp 2022, 07:46 |
|
|
lukuc
Site Admin
|
Milhauz, díky za report z Brixtonu, super počtení. Škoda tvýho onemocnění. milhauz píše: dělal jsem si prdel, že se cítim psychicky na 25, ale fyzicky na 45, ale fakt od toho nejsem daleko. to je v klidu mě je 40, někdy se fyzicky cítím na 80 psychicky, někdy ani ne na 20 milhauz píše: Ten proces - 3h čekání před koncertem - 2h čekání v hale na koncert - 1,5h masakru v kotli - 4h neklidného spánku - pak normálně fungovat - už prostě nedávám. tak to bys se sebou měl něco začít dělat milhauz píše: smart watch mi ještě před vyražením na koncert ukazovaly nějakých 25000 kroků. to je na klid milhauz píše: vypadalo to spíš jako divadlo než koncertní hala. no ono to kdysi divadlo dokonce bylo myslím milhauz píše: A teď vám povím pohádku o tom, jak Milhauz na koncertě brečel... Po EITP přišlo Voodoo, taková klasika, pak Omen Reprise, opět se světlohrou. Maxim si stoupl na stage do pozoru, nehejbal se a nechal Liama zahrát Firestarter... Předpokládám, že všichni víte, jak to teď s Firestarterem je, hraje se krátká instrumentální verze s laserovou projekcí Keitha. Jak to všechno začalo, začal jsem mít divný pocit na hrudi a v obličeji a pak jsem se normálně rozbrečel. Během celýho Firestartera, kterej postupně přejde do remixu Firestartera (s tím se změní i styl projekce Keitha), jsem prostě jen stál, koukal a utíral si slzy. Prostě mě to přemohlo (a Flinty brečela taky, ale neříkejte jí, že jsem vám to řekl, jí by se to nelíbilo ). Kolem nás lidi pařili jak blázni a já tam uprostřed toho všeho stojím a bulím. Toho bych se fakt nikdy nenadál. Hele myslím že já bych tam na Firestartera asi taky nepařil a jen bych zíral milhauz píše: pak Need Some1 (pořád si myslím, že je to jeden z nejhorších Prodigy tracků, ale nechtěl jsem být kazišuk, takže jsem i tak pařil). hele mám z toho tracku hodně podobny takovy hodně rozporuplny pocity... zaujal když se objevil, ale tak jak rychle přilítl, tak docela rychle odlítl milhauz píše: Jo a abych nezapomněl, celý to tam natáčel Dugdale, to je hodně dobrá zpráva milhauz píše: neoficiální merch, měl tam zajímavý kousky, ale nekoupili jsme od něho nic. neofiko merch nebrat, vypereš 2x a můžeš vyhodit milhauz píše: Snad se vám můj report bude aspoň trochu líbit. yes mě tahle tour tak nějak minula i když mě to trochu mrzí, ale v tomto případě jsem opravdu dal přednost jiným koncertům, protože počítám s tím, že byly dost pravděpodobně opravdu poslední.
_________________ I have no words... Fuckin death
|
22 srp 2022, 16:31 |
|
|
|