Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 06 led 2025, 08:17

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Pohoda Festival, 9. července 
Autor Zpráva
Captain

Příspěvek Re: Pohoda Festival, 9. července
Adamicz píše:
Já jedu rozhodně pod stan. Pokud jde o cestu, kdyby se nenašel odvoz autem jako loni ;), tak počítám s vlakem (buďto z Prahy nebo nasednu v Pardubicích). Z Prahy by nejspíš jel ještě Ned a Marie s Matoušem.

Pak tedy stan :)
Nějakému převozníkovi s vlastním povozem rád přidám na provozní kapaliny s tím, že bych se s ním převezl ;) (pokud tedy bude mít alespoň cestu okolo Prahy)

29 kvě 2016, 15:24
General

Co myslíte? Vyrukují Prodigy s nějakým novým live trackem v příštích nejbližších festech potažmo na Pohodě?

08 čer 2016, 18:38
Site Admin

nou :)

(víš jakou námahu muselo dát vymyslet novej set pro čajnu... teď zas bude oddech :D)

08 čer 2016, 22:24
Profil Zobrazit autorovy stránky
General

Chvíli mi dalo zabrat kdo nebo co je čajna..naštěstí mi to nakonec docvaklo. :D možná na Slovensku bude do té doby taky zavedená cenzura :D

12 čer 2016, 16:14
General

Bylo mi potěšením se s Vámi všemi sejít na nejlepším festivalu a na nejlepší kapele. Užil jsem si festival na 100%. Děkuji Vám, že jste vytvořili parádní atmo, jak během festu, tak na různých kapelkách včetně The Prodigy.
https://www.youtube.com/watch?v=rnoI15P ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=Jz0H5Dr ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=j_EAST4 ... e=youtu.be

10 črc 2016, 15:17
Captain

Adamovi reporty jsou lepší... Jak shrnout dohromady trenčínskou Pohodu. Vstávačka ve čtvrtek ve 2:30 ráno, a protože tou dobou snad ani taxíky nejezdí, tak s bráchou autem do Prahy. Rychlá bageta a vajgl u Koloce na dálnici a ve čtyři už jsme stáli u smažko-parku na Opletalce. 
Vlak akorát přisvištěl na kolej, tak jsem zaplul do kupéčka a tvářil se strašně nepříčetně, aby si snad někdo nechtěl přisednout. O chvilku později se přidal i Adamicz a mohli jsme jet směr Německo. FastForward v Pardubkách, již za ranního svítání přisedl Hans a vlak se konečně otočil zpátky správným směrem. 
V Polsku jsme ještě přibrali werkové mravence Kufce, Lukase a Stuczka, v Žilině oběd a rychlýkem jedoucím přes (smack my) Bytča do Trenčína ladit formu. Cestu vlakem ještě urychlil krátký jäger diktát. Po překonání brány a stavbě mraveniště jsme podle priorit dali buď první orosený Urpiner nebo lupen na příští Pohodu. 
Čtvrtek byl rozjížděcí a nabíral tempo dost pomalu, takže teď byl ten správný čas vůbec obhlédnout co kde stojí. Takže kochačka pódii, stanovení záchytných bodů, pivo, očumování cvičících baletek na orange stage pivo, toika a chill na tribuně při Gogol Bordello. Rychlý průlet areálem, jídlo, pivo, toika a pak zas očumovat baletky. Zpátky na Urpiner stage, kde už hrála PJ Harvey, pro mě dost možná největší překvapení celého festivalu. Sice jsem věděl do čeho tak zhruba jdu, ale PJ předvedla asi nejhudebnější show na Pohodě, takže si ji rád někdy zopakuju (třeba 13. října v Praze). Festivalovým fíglem je, jít se osprchovat před spaním. V jednu ráno jsou sprchy úplně prázdné. A jít spát voňavý a netrčet ráno 2 hodiny ve frontě jsou normálně položky, které v oddělení "festivalový komfort" neexistují.
To nejlepší, co se dá po ránu udělat, je hodit bobek (samozřejmě že na splachovací keramické míse) a vyčistit si zuby, v pořadí jaké stanovují vaše fetiše. Někteří jsou z toho tak unešení, že na tom záchodku normálně explodují. Snídaně sestává z doplnění hladiny alkoholu sežvýkání nějakého toho podpecníku a na desítku sraz před orangom. Gratulačka k narozeninám (příští rok Pohoda zas vychází na mý narozky, takže party party, ja?), no a pak jsem zjistil, že chytrý telefony papají baterie, takže jsem se na dvě hodinky zapíchl do zásuvky. Na slovenském Bonobovi, Bulp, jsem narazil na partičku Čechů vlajkonošů, a s vlajkou Prodigy Czech Crew na zádech se se mnou hnedle dali do řeči. Byli natolik hodní, že mi dokonce zapůjčili svůj rybářský prut s vlajkou (to musíme taky pořídit!) ‪#‎reprezentuj‬. Sedačka na f(l)at beatmakera Astronautalis, a pak troška toho indieánství s Vaccines na hlavní stage a o hodinku později Sigur Rós. Musím se přiznat, že mě docela zklamali, až na pár momentů se ta jejich vulkanická jiskra někam ztratila. Další mírné zklamání byli Digital 21 + Stefan Olsdal. Ještě jednu šanci jsem dal Parov Stelar. A on ten electro-swing není tak příšerný, jak jsem si ho zafixoval. Party v kotli s českými vlajkokolegy, a týpek vedle mě co z tý vší rumcoly a tuleňcoly nablil snad metrovou louži. Pivo ve space aréně s Ninou Kraviz v backgroundu a pak mravenčí pogo na Dub Pistols na Budiš(kničemu) stage. A úplně jsme se dojebali na Sporovi paříc na kraji, na sloupu a v kotli. Sprcha a tříhodinové koma.
Ráno čistící rituál, pivo, cider, podpecník, a mraveniště před orange. Přesun do (out of) Space stanu na breakdance battle; baletky byli heščí. Pak sme kyvadlovali mezi Space a Urpiner stage na Lucii (teda Kollera), Polica, Ernesta Ranglina a Midi Lidi během kterých se zjevili i páni Sedlo a Gengy se zásobou vodky a pana jägera. Takže jsem následující dvě hodiny trávil intenzivním zavlažováním abych trošku zpomalil excesivní zemskou rotaci. Příprava sestávající z vyprázdnění, jídla a koupě vody (třeba na Trutnově se totiž během koncertu nenapiješ, ale hlavně že máš čípky do uší!) a šla se lovit první řada. Prostoupit davem na Rósín Murphy nebylo nijak náročné a tak jsem fascinován tou módní přehlídkou zasquatoval místo nedaleko Marie. Během následující hodiny a půl se začal opravdu velice pomalu zhušťovat dav (a já se snažil zapomenout, že na jiné stage hraje James Blake) a chvíli před koncertem se začali objevovat i ostatní mravenci. S liškou na ksichtě jsem dával ‪#‎selfíčka‬ se sympatickou lištičkou která přišla přijít o své Prodigy panenství a pak se zdejchla, takže místo ní se za mnou zjevil Gengy.
Koncert začal snad i na čas (asi za příplatek) a dostali jsme rovnou dvě intra - znělku Clockwork Orange a Shoot Down intro. A rovnou masakry v celkem komfortní míře. Až na borce co mi loktem přeskupoval žebra. Koncertním komfortem, na stupnici od sezení ve vířivce po Prodigy RfP2010, byl tohle snad jejich nejpohodlnější koncert, který jsem navštívil. Nicméně Slovensko jsme dobyli. Pár posunků s Robem a všichni už věděli co mají dělat. Slováci tedy možná mávali svou vlajkou, ale byla to ta naše, co byla na čestném místě. Reprezentace ‪#‎CzechCrew‬ na výbornou. Když se vpředu objevil Adamicz s podepsanou vlajkou Prodigy už jednoznačně věděli, kdo před nimi stojí, ‪#‎respect‬, Keith i Liam už začínají lišku poznávat. Návrat Poison (chapter fuckin' two!!) a přidání No Good do setlistu jsou bomba. Po koncertu skupinové foto, s Věchetem ze kterého se Sedlo snažil vyrazit, kolik ho tedy ty Prodigy na Trutnově stáli. Teďka je náš nejvíc kámoš, a když bude hodný, tak dostane Czech Crew odznáček.
Zásadní výtku mám k line-upu posledního dne, který byl nahuštěný interprety, které jsem opravdu chtěl vidět. Takže z Flying Lotus (quality sound by Meyer Sound, High Lite Touring, jedna z nejlepších show festivalu!) jsem nic moc neviděl a Ho99o9 a It's Everyone Else jsem už neviděl vůbec. Ve Space jsem stihl outro B-Complex(ky), a grandiozní tečka za mým hudebním programem od sample lorda DJ Shadow. Takhle intenzivní finále mě úplně domrdalo.
Po třech hodinkách budíček a balička. Za celý fest jsem naspal něco málo přes 12 hodin. Odjezd z Trenčína v 9:36 směr Žilina, kde jsme dali oběd a nasrali snad celou restauraci. Posilněni jsme se vydali na naše poslední tažení k domovu. Asi nepochopím, proč někdo dělá festival na Slovensku, když je to tak nesmyslně daleko?! Při výstupu na peron na pražském hlaváku jsem měl dojem, že se rozteču jako nanuk (tak přeci jen jsou ty vagony ČD klimatizované!). Ze dvou možností (hlavák -> I.P.Pavlova nebo hlavák -> Florenc) jsem zvolil tu první, abych zjistil, že je celý IPák zavřený, a že ta šalina prostě nepojede! Domů jsem se nakonec dostal okolo 19:30.
Díky Pohoda Festival, všem z Czech Crew, lidem a lištičkám (a Věchetovi) v Trenčíně za nejlepší narozeninovou party!

Naposledy upravil h@nz dne 12 črc 2016, 18:33, celkově upraveno 1

12 črc 2016, 00:16
Captain

Kufec píše:
Bylo mi potěšením se s Vámi všemi sejít na nejlepším festivalu a na nejlepší kapele. Užil jsem si festival na 100%. Děkuji Vám, že jste vytvořili parádní atmo, jak během festu, tak na různých kapelkách včetně The Prodigy.
https://www.youtube.com/watch?v=rnoI15P ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=Jz0H5Dr ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=j_EAST4 ... e=youtu.be

Moc pěkná videa, hlavně ten Keef obdivující vlajku/lišku při No Good :)

12 črc 2016, 01:07
Captain

https://www.youtube.com/watch?v=FC9vZkJ6sMs
v čase 16:56
A jako obvykle 13:55 je tam Kufec :D

29 zář 2016, 23:44
General

Ale koukám tam, jako by mě to nebavilo, ale opak byl pravdou.

02 říj 2016, 20:45
Site Admin

Kufec je prostě všude... proto na něj asi taky posledních pár koncertů vždycky narazím a už spolu skončíme ať už u kelímku s pivem nebo v kotli :D
Ne že bych teď Prodigy nějak moc poslouchal nebo tak, ale koncert bych už po absenci na posledních dvou groupen akcích dal.
Už jsem zažil hodně... double gig, double gig, triple gig, CZ, CZ, PL, SK, AT, HU, AT, CZ, CZ, HU, HU, CZ, SB, UK, UK, UK, AT, HU, CZ, 6 koncertů za jeden rok, setkání se Sharky, setkání se všema kromě Keefa, dobrovolně nenavštívenej koncert v Římě, i když jsem tam v tu dobu byl, 3. řada za 20 sekund, když je člověk mimo halu, i asi za 45 minut, když je fakt těsno, tolik místa, že ve 3. řadě můžu roztáhnout ruce, čekání na kapelu v kose a dešti od půlnoci asi do půl 7 ráno za halou, Liama odhazujícího nefunkční laptop přes stage, premiéru Poison part2 ("new"), asi nejdelší Jaws fill, premiéru The Day (is my enemy), podpisy na nepoužité vstupence, podpis na mravencovi na mikině, koncert, kdy jsem dojel na poslední chvíli, spoustu dobrých lidí.
Fesťák ze kterýho si pamatuju jen pokec s Kufecem a Prodigy, jinak vůbec nemám páru, kdo tam vystupoval a skoro ani kdo tam byl :)
Koncert tam a tam, ale ten můj zatracenej jubilejní 20. koncert nějak ne a ne přijít ... sakra abych se jej dožil... už nejsem nejmladší :)

03 říj 2016, 22:32
General

Jsem všude :D. To mi řekla kámoška, jak mě potkala na Ine Kafé v Incheba areně, kde se natáčelo DVD (takových už 8 let nazpět). Údajně jsem v pár záběrech na tom DVD :D. Jo na Lukuče mám štěstí. Fridge byl hlavně o kelímcích a jako tečka kalby The Prodigy, kde jsem zažil nejklidnější dav. Já už koncerty nepočítám, mě je už počítá Sedlo :D.

05 říj 2016, 14:37
Site Admin

pěkná vlajka :) ještě před pohodové foto
http://www.rockandpop.cz/prodigy-se-vraci-na-pohodu/

19 říj 2016, 00:06
General

Článek pana Kubáta :), Je super když ta vlajka visí na stage. Národní povstání :D

23 říj 2016, 07:49
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2