tak já už jsem taky doma a chystám se do postele...
Kufec: jo druhej koncert je natočenej celej, ale zvuk je asi dost jakože k hov... ale uvidím ještě jak se nějak domluvím s bokorugrem, aby mi poslal zvukovej záznam. A údajně tam byl ještě jeden borec co natáčel minimálně jeden koncert na dvě kamery
pheeew neboj Šáša bude
ať chce nebo nechce prostě bude...
a že se nemáš z čeho radovat?
Podpisy, fotky, trsátko, tričko, setlist, plakát, Sharky (okrajově i Leeroy ale toho nevím jesli si viděla)... to je radosti pomale na svěrací kazajku
a hlavně jsi to prostě zažila, to ti vezme už tak maximálně alzheimer
... já byl v nočním rozjezdu cestou z letiště a pak z nádraží domů jak naspeedovanej ... asi mi to konečně začalo vše docházet
Jinak včera večer, jak sme se s tebou rozloučili na Victoria station, tak mě zas lapla toulavá a šel jsem pěšky podél řeky až k Tower Bridge, no a co mě magora mohlo jinýho napadnout než jít pěšky ještě zpět až na ubytování. Takže jsem našmatlal asi 20km.
Stavil jsem se cestou znovu i do Tate Modern a chvíli jsem tam pobyl v přízemí u těch projekcí.
Zkusil jsem si sednout do rohu v té velké místnosti, kde promítali těch několik sekvencí na stěny a seděl jsem tam asi 5 minut se zavřenýma očima a dalších asi 10 minut se zavřenýma očima jsem seděl ještě v té místnosti dvěma projektorama naproti sobě. Strašně zvláštní vnímat jen ty zvuky.
Pak jsem tam zabavil dva plakáty, abych měl do čeho dát ten prodigy plakát na cestu a zadařilo se je netknutej
No a pak sme přilítli do toho bílýho zledovatělýho sajrajtu
Jestli budete někdo v Praze 27.12. tak se můžem na nějakou dobu sejít.