|
CZ Web • SK Web •
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
The Prodigy na Slovensku - 7.3. 2009
Autor |
Zpráva |
Kufec
General
Registrován: 18 bře 2008, 21:55 Příspěvky: 1135 Bydliště: Třinec
|
TonyXX píše: dave píše: takže konečně odvirovan pc. Koncín mega nářez !!!! Líbil se mi asi nejvíc už díky tomu že se hrálo tolik novejch pecek, fakt paráda. Jinak se mi potvrdilo, že czek fans tuhle na foru jsou vážně super lidičky. Docela mě teda mrzí, že nejsem na spol. foto v hale po koncíku, ale co se dá dělat hold příště. Jinak box set mi dorazil a všechno ok, ale co fakt nechápu jak mohl dát liam tak otřesnej záznam worlds on fire ?????? dokážete mi to někdo vysvětlit ????? to taky nechapu...fakt docela kiks..ty zaznamy co bezeli v TV jsou v pohode se zvukem...worlds on fire nezvlada basy a Warriors dance mi pripada, jako cista studiovka smichnuta se slabym vokalem Maxima v pozadi a obcas s fanouskama...fakt zvlastni, no nic, i tak je to dobry S Warriors Dance naprosto souhalsím ikdyž jsem to DVD viděl jen jednou.
_________________ Prostě hudba,která je jednoduše nej.
|
14 bře 2009, 17:14 |
|
|
milhauz
General
Registrován: 28 bře 2008, 21:56 Příspěvky: 1463 Bydliště: Levoča, SVK
|
Re: The Prodigy na Slovensku - 7.3. 2009
Jak by řekl Maxim "10 fuckin' years!!" .. V rámci 10. výročí tohoto koncertu jsem si projel všech 35 stránek vlákna... a musim říct, že ty vzpomínky mě docela ulehčily... některý ty naše starý žvásty tady fakt nemaj chybu
_________________ The Prodigy are my Rhythm Of Life
|
07 bře 2019, 07:51 |
|
|
Felliks2
Lieutenant Colonel
Registrován: 30 bře 2008, 12:02 Příspěvky: 395 Bydliště: Pardubice
|
Skvělé zážitky, já mám ještě schovaný plakát z tohoto Gigu!!! Takovej domodra. Strhnul jsem ho buď v hale po konzertu nebo někde venku
_________________ Om Namah Narayana Om Namah Narayana Om Namah Narayana
|
07 bře 2019, 12:52 |
|
|
Felliks2
Lieutenant Colonel
Registrován: 30 bře 2008, 12:02 Příspěvky: 395 Bydliště: Pardubice
|
Tak jsem si to celé pročetl a musím říct, že mám na kahánku... 10 let zpět - toto letí. Mrzí mě, že tohle už nikdy nezažijeme. Byli to úžasné výlety. Byl jsem s Váma ještě na COKE v Polsku a Creamfields v Polsku... co se týče zahraničí - krásný zážitky. Poprvé jsem se uplně bál co jste všichni za lidi říkal jsem si, že jedinej já jsem normální co poslouchá tuhle hudbu a ostatní musejí být divný a ono hovno. Vždycky byla prdel...
_________________ Om Namah Narayana Om Namah Narayana Om Namah Narayana
|
07 bře 2019, 13:14 |
|
|
lukuc
Site Admin
|
Jo ono na zvednutí nálady stačí i první stránka a hlavně reakce by Kufec Schovaný plakát? ten mám už asi 8 nebo 9 let na stěně zarámovanej a vypadá pořád stejně dobře a pár dalších schovaných. Já se začetl asi tak prvních 10 stran v práci průběžně když byly chvilky klidu Flinty ještě nepolíbená Milhauzem a nás neznala apod. A co jsme všechno za lidi? no já myslím, že právě my co se scházíme a potkáváme na koncertech dlouhodobě a opakovaně jsme ti normální ... ale na druhou stranu já vždycky říkám že nejsem normální, protože co je to normální?
_________________ I have no words... Fuckin death
|
07 bře 2019, 17:39 |
|
|
Adamicz
Site Admin
|
Kufova reakce a Cassův trolling, to mě rozstřelilo. Vážně super čtení, hodně nostalgické. Chci to zpátky.
|
07 bře 2019, 20:43 |
|
|
Kufec
General
Registrován: 18 bře 2008, 21:55 Příspěvky: 1135 Bydliště: Třinec
|
Já jsem zatím u šesté stránky. Ty moje rádoby citoslovce mekekeke, brekekeke, bukakeke . Kde se to ve mě bralo? Deset let projde a člověk nějak jako by chladnul .
_________________ Prostě hudba,která je jednoduše nej.
|
07 bře 2019, 21:20 |
|
|
|