Hodně dobrý! Dík, žes to sem hodil! Když to porovnám s tim jak to vypadá teďka prdel
_________________ Om Namah Narayana Om Namah Narayana Om Namah Narayana
22 říj 2010, 09:42
lukuc
Site Admin
no právě já bych chtěl zažít nějakej starej gig... když Liam ještě měnil diskety a nepoužíval laptopy jako docela mazec když tancuješ skoro na pódiu... ono tam totiž podium skoro není uplně jiná atmosféra
_________________ I have no words... Fuckin death
22 říj 2010, 10:48
lukuc
Site Admin
Odsud zatim nikdo o kom vim, ale konkrétně Glastonbury je alespoň jednou do budoucna v plánu Osobně pořád počítám i s Brixton Academy. A jestli se do budoucna bude pokračovat i s Warriors Dance festivalem v Milton Keynes, tak i tam bych jednou rád
05 pro 2010, 14:20
lukuc
Site Admin
No těch koncertů s CZ vlajkou jsem viděl už povícero, každopádně z nás tam asi fakt nikdo nebyl... o pokračování WD festu docela pochybuju, jak už někdo psal na brainkilleru tak by to asi ztratilo kouzlo jedinečnosti a Brixton Academy... no jestli tam příští rok budou hrát a budu mít čas tak nepřemýšlím a prostě tam budu ať to stojí co to stojí nebude to problém najít, protože už jsem tam byl na začátku listopadu http://lukuc.rajce.idnes.cz/2010-11-03_ ... 2/#117.jpg http://lukuc.rajce.idnes.cz/2010-11-03_ ... 2/#118.jpg
_________________ I have no words... Fuckin death
05 pro 2010, 23:28
lukuc
Site Admin
Re: Back in time
no nechtělo se mi zakládat novy téma... takže sem: viděl už někdo z vás toto:
Mindfields s nasamplovaným Should I stay or should I go od The Clash, řek bych docela povedeny
jinak přečtite si můj předešlej post tady v tom tématu ... je to něco málo přes dva roky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru