Kdo jí kam hodil nevím. Nicméně ji Adam hodil na podium, kde na ni Keith chvilku nechápavě zíral (předtím tam někdo hodil mikinu, se kterou si Maxim utřel boty a mrsknul ji zpátky), než zjistil, že to není hadr na boty. To s ní chvilku pózoval, než ji hodil zpátky. Nemám ponětí, kdo ji chytil? Pak ji někdo hodil znovu (asi zase Adam), ale mám za to, že nedolítla až na stage ale jen na světla, kde jí sebrali security a dali ji mezi věci sesbíraný před podiem. Odtud ji vzal Feze (ten týpek, co jim fotí na insta), kterej zrovna stál vpředu a fotil (mě s liščím ksichtem fotil taky). Chvilku na ni koukal s baterkou než ji sebral do backstage (vím, že jsem mu ukazoval zdvižené palce, když s ní odcházel). O chvíli později ji už věšel Robovi na komba (napoprvé mu spadla, tak ji snad i lepil, snažil jsem se to vyfotit, ale zrovna zakuřovali, takže než jsem se dostal do kapes, tak už nebylo na fotkách vidět nic). Zbytek už víme z insta, kde se vlajka zas objeví nedokážu odhadnout. Buď si z ní udělají záclony, nebo si ji někde vyvěsí, a nebo se ukáže na další show (Nebo se nějakým zázrakem vrátí k nám, fakt nevím). Tohle je co si pamatuju
25 srp 2015, 17:40
Adamicz
Site Admin
Re: Live @ Trutnoff Open Air 20.-23. srpen 2015
Na Instagramu jsou převážně Liamovi fotky z mobilu ne? Fotky od Fezeho jsou podle mě hlavně na jejich webu. Ostatně ta fotka s vlajkou jako mobilová vypadá. Každopádně Fezemu patří dík
Čte se to tady všechno fakt moc hezky. Lukuci, každopádně mám zájem o tvůj záznam celého gigu .
_________________ Prostě hudba,která je jednoduše nej.
25 srp 2015, 18:38
lukuc
Site Admin
Neboj záznam bude ale na download počítejte s velikostí cca 10-12GB Jinak když spočítám šrámy na těle tak ani nevím kde jsem ke všemu přišel Naraženej triceps na levé ruce (ten bolí docela dost cokoliv zvedám) - nevím od čeho možná jsem schytal nějakou ránu v ringu červená čára asi 8cm dlouhá jak kdyby mi operovali slepák - taky nevím odkud nějaky modřiny na nohou a rukou boule na temeni hlavy ?? to taky nevím odkud a trochu bolavej hrudník asi trochu obraženej - napadá mě že je to asi od týpka co se opíral o Radka jednu dobu měl tak nějak blbě vystrčenej loket, že jsem měl trochu strach abych si o něj nevytřískl zuby.
BTW nevíte někdo co je s BK forem? už pár dní tam je nějaká hláška o špatným připojení k databázi
Liamův dokument o Public Enemy, slyšel jsem dobře?
jinak některý ty pokoncertní vyšly docela ok Kufe, jako dokumentační materiál postačující Ale je vidět, že nás tam vepředu fotil ještě někdo, někdo odsud?
25 srp 2015, 22:54
lukuc
Site Admin
Han.s píše:
Lukuc nechceš to hodit na YT?
jako ten celej záznam? ten půjde na youtube určitě, ale ještě to musím přechroustat do jednoho videa a na 30snímků za sekundu. Což bych měl mít dnes hotové a na youtube to asi pustím v práci přes noc a jesli myslíš ty videa od Kufece tak ty mám zatím staženy a teď jsem mu psal o heslo
_________________ I have no words... Fuckin death
26 srp 2015, 08:41
Han.s
Lieutenant Colonel
Videa od Kufa mám taky, takže cajk ;-.) Stačí ty od tebe
Pro me a Flinty to byl urcite zatim nejzajimavejsi koncert...ale pres vsechny prekazky jsme si to maximalne uzili a vystoupeni Prodigy bylo na 1 s hvezdickou i kdyz nehrali Medicine a Wall of Death. Uz zase vyhlizime dalsi koncerty...nejlepe ten ve Vidni v listopadu!
_________________ The Prodigy are my Rhythm Of Life
26 srp 2015, 09:55
sedlo
Major
Tak moje subjektivní hodnocení za sebe: rozhodně to nebyl pro mne nejlepší gig, který jsem od nich viděl, ale patří k těm lepším... Berlin gig z letošního dubna byl pro mne daleko lepší a výživnější! Nejhorší byl pro mne asi polský WOODSTOCK 2011 moc fekální akce. Tohle bylo společně s Tesla Arénou 2009 určitě nejlepší Prodigy vystoupení v tuzemsku, na kterém jsem byl. Pro mne to překonalo i gigy z Rock For People. Na RfP 2012 jse sice nebyl, ale prý byl horší než ten RfP 2010, na kterém jsem byl. S mýma kolegama z Valašského Mezipičí /Mates, Kloboučník a prodigy panic Robert/ a Hanzem jsme hybernovali již od čtvrtku v jednom apartmánu cca. 10 km od Trutnova. Bylo tam dobře. Měli jsme i bazén a každé ráno jsem se s kloboučníkem koupali v plynových maskách, což přišlo velmi vtipné majiteli ubytovacího zařízení, který byl dost dobrý kořen na pokec a poradil, kde co v Trutnově je. Např. obchody, restaurace, bankomaty hlavně apod. Každý den jsme vstávali po obědě na snídani a v odpoledních hodinách jsme jeli ještě na obídek. Večer jsme se přemísťovali prostřednictvím mého auta do místa činu a zde se dávalo 10-15 jégrů na pěkný příkrm a kulturní výživu. Aspoň nás ty poga pak méně bolela. Nevím kterou noc jsem to s jégrama přehnal a byl jsem fakt těžký Highlander! Prostě kdyby mi tam pustili Queeny, tak seberu ústřední roli i Christopheru Lambertovi! Třetí noc jsme ztratili Kloboučníka, který si asi spletl ubytování a tu noc ukončil o 10 km v jiném ubytování. Jinak dalo se pěkné pogo na Monkey Business, UK Kozam System i Goriju. Nicméně první 3 dny tam pogovalo fakt jen pár desítek lidí a ostatní seděli.... Dokonce jeden vymaštěný hippie dredař mi řekl, že cituji: "vy tady chcete skákat? tady se sedí!" No prostě demence...Ale mrdat! S Gengym jsem tuším třetí den zkoušel pogovat na Goriju a lidi nám lokty a žduchání ani nevraceli, tak jsme nechápali... Říkal jsem si, že tady hippie kořenovi zlomím noc loktem a on se mi ještě omluví! Neděle večer mi to vynahradila. Takže klady: jsem rád, že jsem se s váma všemi setkal v tak početné síle a některé lidi jsem viděl úplně poprvé, jiné tak po 5-6 letech. Negativa: 4 dny v kuse se chlastat prostě nedá, pařba na Prodigy v letním kině s lavičkama je demence, hippie people co sedí je děs = tohle je prostě sedací festival, Medicine a Wall of Death nezahráli, což mne hrozně sere... Out of Space riff byl dobrý pojeb na závěr. Hlavně si ale myslím, že taková skupina se vůbec nehodí na tento typ festivalu. Zažilo se to i prostě na polském Woodstocku, kde hodně lidí nadávalo... Při Their Law pogo běhání v kruhu tam na placu lidi přepadávali přes ty obrubníky jak hrušky...Při Smacku jsem si dřepnul a hippie kořen mne hnedka bral nahoru, protože jsi myslel, že jsem spadnul...Takže Trutnov Festival asi již nikdy více. To by tam museli hrát Chemical Brothers nebo Massive Attack abych si tam přišel sednout na lavičku!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru