Mnichov, Zenith, Německo - 9. prosince 2017
Autor |
Zpráva |
Kufec
General
Registrován: 18 bře 2008, 21:55 Příspěvky: 1135 Bydliště: Třinec
|
Re: Mnichov, Zenith, Německo - 9. prosince 2017
Mildo, doufám jak se setkáme, tak překonáme naší jazykovou bariéru . V prácách mě roztrhalo . Nic vezlém. Však mě znáš .
_________________ Prostě hudba,která je jednoduše nej.
|
12 říj 2017, 19:12 |
|
|
lukuc
Site Admin
|
To je přece normální moravštin mě to příjde uplně normální Co se týče novýho alba a případné tour... tak bude hodně záležet na místě a termínu, jestli se mi zadaří jet nebo ne. Popravdě časově su dost vytíženej, takže něco volnýho hledám docela obtížně, ale tak uvidíme. Taky už jsem docela staroch a Prodigy jsem teď v poslední době skoro neposlouchal a přestat se má v nejlepším (jubilejní 20. koncert ) .... ale ne sranda uvidím podle termínu a nějak to pak vymyslím
_________________ I have no words... Fuckin death
|
13 říj 2017, 08:09 |
|
|
milhauz
General
Registrován: 28 bře 2008, 21:56 Příspěvky: 1461 Bydliště: Levoča, SVK
|
No mohl jsem napsat ještě v hoknách, ale to by si už vůbec nerozuměl Jojo lukuc už byl staré tata na Fridge festivalu.. kurnik, ale že se mi to zdá dávno. Fakt by to chtělo nějakou akci. Užijte si München
_________________ The Prodigy are my Rhythm Of Life
|
13 říj 2017, 09:13 |
|
|
lukuc
Site Admin
|
staré možná, tata ne no z fridge si toho zas tak moc nepamatuju.... víceméně jen to že jsem tam jel busem se sebrankou z práce kteří jeli na vánoční trhy, pak nějakej pokec s Kufecem, pak vím že byl koncert a pak už jen zevling než mi pojede bus zpět do brna, z koncertu si nepamatuju vůbec nic, nějak mi neutkvěl v hlavě
|
29 říj 2017, 16:36 |
|
|
Kufec
General
|
Protože jsem kralovali na každém stánku s alkoholem před vystoupením kapely .
|
29 říj 2017, 20:24 |
|
|
sedlo
Major
|
Fridge Festival 2013 si pamatuju velmi dobře. Měl jsem zahrabaný gruzínský koňak v listí poblíž Dunaje a během programu jsem si to několikrát "otočil" tam i zpět. Pamatuju si na laxní přístup security a security holčiček. Ty měly snad tak 50 kg. Ani bágly tenkrát nekontrolovaly. Taky pamatuju na zevling po koncertu a noční jízdu všema linkama metra.
|
29 říj 2017, 21:27 |
|
|
lukuc
Site Admin
|
Ale já nebyl nalitej nejsem si ani jistej ale měl jsem tuším všeho všudy 2 piva... spíš možná jen jedno
|
30 říj 2017, 23:53 |
|
|
Kufec
General
|
Fridge festival 2013 Hyperspeed, Jetfighter a nějaký sprasený Spitfast. To byly takové highlights. Hlavně cestování bylo super a pak pokec před koncíkem. Prostě takové zimní radovánky .
|
31 říj 2017, 20:06 |
|
|
lukuc
Site Admin
|
Tak taková menší příhoda s Katkou Plchovou kdo si ji pamatujete. Byla naposledy tuším na Rock for People 2010. Teď jsem ji potkal předevčírem po pár letech a hned jsem ji samozřejmě řekl, že jedem do Mnichova a ona zjišťovala a že má volno tak jestli bych ji nekoupil lístek, takže samotnej i s poštou 2440Kč. Včera v 18h jsem objednal a ona mi ve 21h napíše že nemůže Lístek mi samozřejmě zaplatila ale je kdyžtak k dispozici kdyby měl někdo zájem samozřejmě asi i za nižší cenu.
|
02 lis 2017, 10:24 |
|
|
Kufec
General
|
Ach ty ženy
|
02 lis 2017, 19:40 |
|
|
lukuc
Site Admin
|
trochu delší a trochu off topic k německu Ach ty ženy? no je vidět, že nevíš co se dělo právě před RfP 2010 ... no on to vlastně asi neví nikdo ... s Katkou to není poprve co koncert Prodigy provázely průsery právě RfP 2010 si pamatuju, že jsem se blbec nechal přemluvit, že ubytko zařídí nějaká je kamarádka s přítelem pro všechny (já, Katka, nějaká její kamarádka asi 20 let, a ta holka z přítelem). Měli jsme být po pokojích ta holka s přítelem a další pokoj já Katka a ona. No a ta její kamarádka když jsme teda dolezli na pokoj, tak že tam nechce spát když tam budu spát já (asi měla strach že ji snad znásilním nebo já nevím, popravdě to byla holka, která mě ani vůbec nijak nepřitahovala ani mě vůbec nezajímala) jsem jí říkal, že jsem přijel na Prodigy a ne obtěžovat nějakou kamarádku od Katky a že se chci prostě jen vyspat. Šel jsem tenkrát na recepci domlouvat samostatnej pokoj pro mě, až ho domluvím tak mi shora volá Katka, že teda nakonec že jo. Tak na recepci řeknu, že teda nakonec v pořádku. A když dolezu nahoru do pokoje, tak ona zas obrátila, že nakonec ne, tak jsem jí řekl že ať už se rozhodne jak chce, že s takovým člověkem stejně na tom pokoji nebudu a odešel jsem si teda znovu jak idiot domluvit samostatnej pokoj, samozřejmě bylo volny jen dvoulůžko, takže jsem tenkrát musel platit za 2 lidi. To jsem se zařekl, že od téhle sestavy si nechat cokoliv zařídit nikdy více. Navíc jsem si tenkrát dělal tričko na koncert a Katka chtěla taky, takže jsem někdy kolem půlnoci před odjezdem sprejem přes šablonu stříkal tričko venku na verandě a ona si to tričko na koncert ani nevzala. A já blbec se teď nechal přemluvit abych jí koupil teď lístek na mnichov, místo toho abych jí řekl jen kde si ho má koupit a aby si to prostě zařídila sama, takže tak
|
02 lis 2017, 22:58 |
|
|
milhauz
General
Registrován: 28 bře 2008, 21:56 Příspěvky: 1461 Bydliště: Levoča, SVK
|
Lukuc, pamatuj si, že neexistujou hloupý ženy, jen hloupí muži Žena může být jakákoliv, ale když se sebou chlap nechá vláčet, může to vyčítat leda tak sám sobě Ale vidím, dle konce tvýho příspěvku, že si to už uvědomuješ. To je první krok s sebenápravě P.S.: NE, v mým případě nejsme hloupí ani jeden; ani já, ani Flinty. To je tak, kdyby se někdo chtěl chytit mojích slov
_________________ The Prodigy are my Rhythm Of Life
|
03 lis 2017, 15:53 |
|
|
Kufec
General
|
Mildo i tak Tě budu chytat za slovo..neboj umyl jsem si ruce . Takhle mluví chlap, který je čerstvě ženatý . Takže zpět k Prodigy. Uvědomujete si...teda ti co jedou do Mnichova, že uslyšíte pravděpodobně jako jedni z prvních nějaký nový track? Můj odhad: jeden nový track a šmitec.
|
03 lis 2017, 16:39 |
|
|
lukuc
Site Admin
|
Milhauz: no ono to nebylo ani tak o tom že bych sebou nechal vláčet... nepříjemnosti prostě člověk zapomíná a mě se tady ta příhoda vybavila až ve chvíli, kdy mi katka napsala. že nejede ale co, prachama v tom uvisí maximálně ona, a to jestli někde zvednu před halou ruku s lístekem na prodej je mi jedno (každopádně doprava drahá, ale objednával jsem ve středu v 18h večer a dnes v pátek ve 12h mi dával týpek z UPS do ruky lístek z německa... docela mazec rychlost) Kufec: čerstvě ženatý ... dobré Jinak jo uvědomuju si že asi jako jedni z prvních něco novýho uslyšíme, ale můj skromný odhad je nové intro a spíš nějakej novej fill nebo tak něco. V plnohodnotnej track ani moc nedoufám, ale popravdě je mi to celkem jedno. Uvidím prodigy live po hodně dlouhé době (od trutnova) ... vlastně ani nevím co hráli na předešlých koncertech na kterých ta naše banda byla. Tak nějak to beru už asi uplně jinak... podobně jako když jsem byl 2014 v Římě na Rolling Stones a zjistil jsem, že den před nima jsou v Římě Prodigy. Na ten Prodigy koncert jsem tam stejně nešel ... tak nějak jsem usoudil, že by mi tam chyběla naše Czech Crew a že by to tak nebylo ono. Je to trochu podobné jako to, že na koncerty Rolling Stones s bráchou sebou nosíme hodinky naší mamky, která zemřela minulý rok v březnu. Prostě na ty koncerty patří.
|
03 lis 2017, 18:09 |
|
|
Kufec
General
|
Lukuci, Tvé ztráty je mi líto. Podobné to bylo jak jsem objednával tickety na Berlínský koncík Prodigy. Myslím, že bylo úterý 23:00 a já objednal tickety. Ve čtvrtek v 15:00 mi stáli u zvonků UPS s ticketama. Za rychlost si člověk připlatí. Vlastně si necháváš posílat ceninu, proto je to tak drahé. Prodigy slibujou, že do konce "tohoto" roku vyjde singel, takže já kdybych jel na ně, tak bych očekával v set listu alespoň zmiňovaný singel. Jsem fanoušek, ale Prodigy nic neodpouštím .
|
04 lis 2017, 15:21 |
|
|
|