jo před koncertem to bylo super... hlavou mi toho několik dnů po akci probíhalo docela dost, co bych sepsal jako "report", ale jsem línej to sepsat a hodně jsem jich zas zapomněl, takže bych musel hodně vzpomínat, z čehož vyplývá že nějakej reálnej report asi neproběhne, tak spíš trochu útržkově.
Už jsem starej, takže po zkušenostech z posledního koncertu (Lucembursko kde mě a Sedla okradli o telefon) jsem se rozhodl pro důkladnou přípravu (z velké části následně zjištěno že částečně zbytečnou).
U měl posledních pár koncertů tradice vzít si nějaky hodně stary ofiko tričko od Prodigy, uříznout rukávy a po koncertu se s ním navždy rozloučit. Tentokrát přišel čas na tričko se 4 nápisama Prodigy z roku 2008.
Doma jsem narazil na malou běžeckou ledvinku, která se vešla i pod kalhoty a do které se akorát vešel telefon v zipovým igelitu... počítal jsem že se na koncertu v kotli zpotím.
Až jsme se dostali s Devilian dopředu, tak jsem nasoukal telefon do ledvinky a sundal řemínek z hodinek a dal jej taky do ledvinky, hodinky samotné do malé kapsičky v džínách.
No na koncertu v kotli dost velkej klid, takže jsem se nezpotil vůbec, je vidět že osazenstvo posluchačů hodně stárne, takže se v předu skoro nemačkalo, natož aby se nějak extrémně pařilo
Jsem rád že jsem se zase s hromadou lidí viděl. Za mě určitě super pokec, se spoustou lidí hlavně vzpomínání kdy jsme se vlastně viděli naposled.
Po dlouhé době setkání se starými známými, ty, Radecheck, Misska, Voodoo
Za mě malý velký highlight setkání s Devilian, tenhle človíček mi neskutečně sednul a na koncertě jsem si je tak trochu vzal pod křídla a dotáhl ji dopředu, víceméně jsme spolu pobyli před, v průběhu i po koncertu.
Po koncertě setkání i s Tonym.
Flinthauz aka duo Flinty a Milhauz... tahle dvojka mi trochu začíná připomínat detektiva Columba s paní Columbovou... taky ji nikdo nikdy neviděl
Naposledy jsem ty dva potkal tuším v Trutnově
Hodnocení koncertu:
Zvuk... to skoro nemá cenu hodnotit, jeden z nejhorších nebo spíš asi úplně nejhorší co jsem zažil. V hodně místech ne že jsem Maximovi skoro nerozuměl, já ho v některých místech vůbec neslyšel.
Nevím jestli to bylo místem, možná trochu taky, ale zvukově tohle byl fakt prostě průser.
Tracky jak šly za sebou si nevybavuju, u některých věcí mi trochu trvalo než jsem je poznal (tuhle tour jsem neměl vůbec naposlouchanou) a celkově jsem novější věci trochu zanedbal, ale hodně na to měl vliv právě příšernej zvuk.
Průběh koncertu mi připadal trochu, že měl moc "hluchých míst". Přišlo mi že skončil track a najednou si tam Liam začal s něčím hrát, jakoby chtěl udělat nějakej link.
Ale bylo to takovy jakoby nevěděl z které do které. Nebylo se nějak čeho chytit, nemastny neslany. A to mívám často linky mezi trackama na koncertě radši než samotny tracky.
Highlight koncertu určitě Firestarter ten se mi hodně líbí, Diesel Power s Knight Riderem je taky povedenej, slušny No Good a Out Of Space a po něm mi přišlo, jakoby si Liam nějak nemohl vzpomenout co chtěl vlastně za hrát než tam narval na konci Mescaline
Nějakej magor se rozhodl, že si z hubeňoura jako jsem já udělá odrazovej můstek pro crowdsurfing... nepovedlo se mu to, šel k zemi (i trochu mým přičiněním), jen mi skoro úplně roztrhl levé rameno trička.
Jinej magor se později rozhodl pro to stejné a tentokrát se mu to i povedlo, protože se ze mě dostal na Radka, ten jej snad přes půl minuty držel sám nad hlavou, než se mu jej podařilo přehodit dopředu k sekuriťákům. Ti jej pak zpacifikovali. Radkovi přistálo na tričku trsátko.
Asi bych si to užil mnohem víc kdyby byl dobrej zvuk a kdyby celkově lidi okolo víc pařili. Mám staženy z trubky cely video, budu si to muset pak někdy s odstupem času pustit.
Afterparty v Crossu? Jakože cože? to raději nekomentuju, afterparty by se podle mě měla nést v duchu Prodigy... tohle bylo jen cosi kde hráli elektronickou hudbu, která mi vůbec neseděla-
Bylo tam nesnesitelně narváno... no comment. Takže jsme vylezli ven a trochu se kecalo, potkali jsme tam venku Tonyho, krátkej, ale super pokec. Nakonec jsme se díky Radkovi přesunuli do nějaké hospody, kde probíhal v klidu pokec.
Radek starý dobrák po koncertu prohlásil, že trsátko dá Adamiczovi, jelikož nemohl a on jak vím, tyhle relikvie nějak neprožívá, taky mu patří velký dík po koncertu za taxikařinu.
Asi jeden z koncertů, u kterých si budu pamatovat víc to co se dělo okolo, než samotnej koncert.