Autor |
Zpráva |
Lukáš Žitník
Private - New member
|
 Tetování - konzultace
Zdravím Prodigy Crew, žiji pro dvě věci, v prvé řadě pro rodinu a v druhé řadě je mou životní láskou The Prodigy. Tyto dvě životní vášně jsem se rozhodl zvěčnit na své tělo - návrh na obrázku a budu rád za vaše komenty - náměty atd. Pozn. Patrik a Julie jsou jména mých děti (u jmen je datum narození - tak aby korespondoval s členem "The" u nápisu PRODIGY". 
|
02 říj 2014, 09:13 |
|
 |
lukuc
Site Admin
|
 Re: Tetování - konzultace
Nápad to není uplně špatnej... ale nechceš počkat na new album... tipuju že stejnej font nepoužijou i když na druhou stranu tento je docela snadnej napoužití.
_________________ I have no words... Fuckin death
|
02 říj 2014, 13:44 |
|
 |
Adamicz
Site Admin
|
Uhm, nechápu, proč by si to nemohl vytetovat v aktuálnim fontu. Na to sere pes, co používaj aktuálně za font. Kdyby se mi nejvíc líbilo logo z Experience, tak ho prostě použiju  Jinak to vypadá výborně, nápad s daty narození je skvělej. Za mě super 
|
02 říj 2014, 18:38 |
|
 |
lukuc
Site Admin
|
No já proti tomu fontu nic nemám, naopak je jednoduchej a dobrej... ale třeba bude novej lepší  vše o osobním vkusu
|
02 říj 2014, 21:01 |
|
 |
Lukáš Žitník
Private - New member
|
Díky za reakce kuci.
Ano, jsem s tím srovnaný, že mohou (ale také nemusí) PRODIGY přijít s novým albem s novou typografií. Nicméně, já odkojenec od alba EXPERIENCE si troufám říct, že z pohledu typografie a aplikace na tělo (k vůli čitelnosti) hlavně ve spojitosti se jmény dětí - nejlepší řešení - navíc mi ta typografie dost sedí (je jedinečná a dobře čitelná).
|
03 říj 2014, 08:43 |
|
 |
pheeew
Colonel
|
No ale aby ty děti nebyly smutné, že Prodigy je větší a taky to, že tenhle font použilo spousta jiných kapel, třeba myslimže kabáti (pokud se nemýlím -nebo něco tomu hodně podobnýho), ale na to asi sere pes, protože to by pak nemohl použít nikdy nikdo nic. Je to pěkný, líbí se mi to. Určitě sem dej fotku až to bude hotový 
|
03 říj 2014, 19:47 |
|
 |
Kufec
General
Registrován: 18 bře 2008, 21:55 Příspěvky: 1136 Bydliště: Třinec
|
Vladimír 518 - Idiot také použil stejný font. Pohoda festival měla na tričkách taky tenhle fotn. Místo thePRODIGY tam měli POHODA nápis. Mě se tenhle font líbí. Já osobně bych si netroufnul jít do jakého koliv nápisu. Jinak nápad to je totálně skvělý. Jinak Žitníku, dej to trošku výše. Jak už jsem psal na FB dej to výše z důvodů ať to trošičku čouhá třeba z límečku košile  . Ale vůbec Ti do toho nekecám  .
_________________ Prostě hudba,která je jednoduše nej.
|
04 říj 2014, 19:33 |
|
 |
lukuc
Site Admin
|
Jo kdyby to čouhalo tak je to možná lepší ... zas na druhou stranu takhle je to jak když si koupíš tričko bez cedulky s velikostí a je to natištěny zevnitř, tak taková natištěná cedulka s důležitýma informacema 
|
04 říj 2014, 20:47 |
|
 |
Kufec
General
Registrován: 18 bře 2008, 21:55 Příspěvky: 1136 Bydliště: Třinec
|
Hmmm, taky nápad, ale to tričko by muselo být průsvitné, aby to šlo vidět. Na koncerty super. Se zpotíš takovým způsobem, že by se dalo tričko ždímat a pak to půjde vidět.
_________________ Prostě hudba,která je jednoduše nej.
|
06 říj 2014, 15:59 |
|
 |
|