Autor |
Zpráva |
olle3
Private - New member
|
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli náhodou někdo nevíte jak to je u prodigy s drogama.....kámoš mi řikal, že podle toho jaký dělaj prodigy songy musej bej totálně sjetý, ale já si zase řikam že kdyby byly tak sjetý tak by zase tohle nedokázali....chtěl bych se zeptat někoho kdo to ví jak to maj s drogama, co brali, na čem teď jednou a tak...dík za všecky názory
|
11 říj 2008, 20:49 |
|
|
Adamicz
Site Admin
|
Keith a Liam v drogách jeli a jedou, podle svých slov vyzkoušeli většinu drog, kromě těch tvrdých, jako je heroin. Maxim prý nikdy nebral.
|
11 říj 2008, 22:22 |
|
|
Ruperto
Major General
Registrován: 25 srp 2008, 10:22 Příspěvky: 620 Bydliště: Freeland
|
kokain??
_________________ Come with me to the dance floor, you and me coz that's what it's for, Show me now what it's into, You got to be doing it. And the music in the house
|
12 říj 2008, 12:01 |
|
|
Ruperto
Major General
Registrován: 25 srp 2008, 10:22 Příspěvky: 620 Bydliště: Freeland
|
tráva , chlast, děvky a chlebíčky:D
_________________ Come with me to the dance floor, you and me coz that's what it's for, Show me now what it's into, You got to be doing it. And the music in the house
|
12 říj 2008, 12:03 |
|
|
Devilian
Master Sergeant
|
Většinou to byla ta extáze, marihuana a tak, hlavně v těch začátcích, co jsem se dočetla. Ale podle mě už budou víc zfetovaná skupina Pink Floydi XD
|
12 říj 2008, 12:23 |
|
|
Opicak
Sergeant Major
Registrován: 29 dub 2008, 06:50 Příspěvky: 82 Bydliště: Brno - Hradec Králové
|
Devilian: nejdřív si o Floydech něco přečti než plácneš takovou blbost. Pink Floyd ve svých začátcích patřili k průkopníkům psychadelické muziky a na jejich koncertech se fetovalo - kapela však nebrala nic.
|
13 říj 2008, 06:42 |
|
|
Devilian
Master Sergeant
|
Opicak píše: Devilian: nejdřív si o Floydech něco přečti než plácneš takovou blbost. Pink Floyd ve svých začátcích patřili k průkopníkům psychadelické muziky a na jejich koncertech se fetovalo - kapela však nebrala nic. Četla jsem pár rozhovorů a tuším se někde přiznali, že se trochu táhli s nějakýma tvrdýma drogama (mám pocit že Rick s Nickem, Dave koncem 80. let problém s kokainem), Syd a LSD to je jasné, pak nějaký to pitivo (i když to je u každý kapely...), ...samozřejmě každej něco párkrát vyzkoušel Nicméně jejich hudba má fakt halucinogení účinky, ani si nic brát nemusíme XD...Ale to je fuk, zpět k The Prodigy...
|
13 říj 2008, 16:38 |
|
|
TonyXX
Brigadier General
Registrován: 20 bře 2008, 00:49 Příspěvky: 593 Bydliště: Příbram
|
The Prodigy brali a berou (aspon si to myslim tak na 95% ) a Pink Floyd si myslim jeli nejvic na LSD jako kazda kapela a lidi ty doby...
_________________ If you´ve got the poison, i have the fuckin remedy...
|
13 říj 2008, 17:58 |
|
|
Devilian
Master Sergeant
|
TonyXX píše: The Prodigy brali a berou (aspon si to myslim tak na 95% ) a Pink Floyd si myslim jeli nejvic na LSD jako kazda kapela a lidi ty doby... U The Prodigy to je pochopitelna vec...delat jen pul hodiny to co tam na koncikach predvadej, tak bez nejakyho toho povzbuzovaku by padli polomrtvi k zemi XD
|
13 říj 2008, 18:16 |
|
|
Kufec
General
Registrován: 18 bře 2008, 21:55 Příspěvky: 1136 Bydliště: Třinec
|
Nevím nevím.Kdyby brali drogy tak by nebyli podle mě schopni jet nějaké dlouhodobé turné.Teď možná berou páč těch koncertů tolik není.Jasně ono tě to povzbudí ale na druhý den jsi rád(a),že vůbec dýcháš.
_________________ Prostě hudba,která je jednoduše nej.
|
13 říj 2008, 19:58 |
|
|
milhauz
General
Registrován: 28 bře 2008, 21:56 Příspěvky: 1463 Bydliště: Levoča, SVK
|
Kufec píše: Nevím nevím.Kdyby brali drogy tak by nebyli podle mě schopni jet nějaké dlouhodobé turné.Teď možná berou páč těch koncertů tolik není.Jasně ono tě to povzbudí ale na druhý den jsi rád(a),že vůbec dýcháš. Vlastní zkušenost, co?
_________________ The Prodigy are my Rhythm Of Life
|
13 říj 2008, 20:40 |
|
|
Kufec
General
Registrován: 18 bře 2008, 21:55 Příspěvky: 1136 Bydliště: Třinec
|
Milhauzi ti co mě opravdu znají tak vím,že jsem slušný hoch a ...............
_________________ Prostě hudba,která je jednoduše nej.
|
14 říj 2008, 18:55 |
|
|
TonyXX
Brigadier General
Registrován: 20 bře 2008, 00:49 Příspěvky: 593 Bydliště: Příbram
|
Kufec píše: Nevím nevím.Kdyby brali drogy tak by nebyli podle mě schopni jet nějaké dlouhodobé turné.Teď možná berou páč těch koncertů tolik není.Jasně ono tě to povzbudí ale na druhý den jsi rád(a),že vůbec dýcháš. ja bych to videl jinak, prave ze bez tech drog by nebyli schopni jet nejaky dlouhodoby turne a myslim si, ze i vetsina Liamovejch veci neni slozenejch s cistou hlavou..kazdej genius potrebuje nejakou muzu a bohuzel u vetsiny kapel to jsou at uz chlast, lehky a nebo tvrdy drogy...
_________________ If you´ve got the poison, i have the fuckin remedy...
|
15 říj 2008, 10:11 |
|
|
milhauz
General
Registrován: 28 bře 2008, 21:56 Příspěvky: 1463 Bydliště: Levoča, SVK
|
TonyXX píše: Kufec píše: Nevím nevím.Kdyby brali drogy tak by nebyli podle mě schopni jet nějaké dlouhodobé turné.Teď možná berou páč těch koncertů tolik není.Jasně ono tě to povzbudí ale na druhý den jsi rád(a),že vůbec dýcháš. ja bych to videl jinak, prave ze bez tech drog by nebyli schopni jet nejaky dlouhodoby turne a myslim si, ze i vetsina Liamovejch veci neni slozenejch s cistou hlavou..kazdej genius potrebuje nejakou muzu a bohuzel u vetsiny kapel to jsou at uz chlast, lehky a nebo tvrdy drogy... Tak to abych začal chlastat, třeba konečně začnu skládat dobrý songy
_________________ The Prodigy are my Rhythm Of Life
|
15 říj 2008, 12:58 |
|
|
Podak
Private - New member
|
...Myslim že i jejich image k tomu trochu směruje (ale je stejně dobrá jako jejich muzika).... ovšem jesti stále berou a skládaj takovouhle supr muziku tak můžu říci jedine: Chlapi..jen tak dál!!! xD
|
15 úno 2009, 17:58 |
|
|
|