UK & Europe tour 2018 (Nov, Dec)
Autor |
Zpráva |
Kufec
General
Registrován: 18 bře 2008, 21:55 Příspěvky: 1135 Bydliště: Třinec
|
Re: UK & Europe tour 2018 (Nov, Dec)
Sedlo ještě opomněl zmínit několik taky zásadních věcí. Jednou z nich bylo to, že jsme na pokoji, kde jsem byl já a Sedlo ubytován, došli za námi Lukuc, Lukasz a Harry. Tam jsme otevřeli dva druhy šumivého vína. Jedno z nich mělo růžový obal. Koupili jsme si se Sedlem stejné zimní Prodigy čepice ještě před koncertem. Během koncertu šlapala vzduchotechnika na jedničku. Fakt jsem hodně pařil a ani jsem se moc nezpotil. Hodně hal se má co učit od té Rockhal. Byl jsem třeba v Berlíně teď na Cypress Hill a měla by to být nejmodernější koncertní síň v Evropě a světe div se, tak tam klima moc nefungovala. Na Cypressy se až tak nepaří. Spíše bych to přirovnal pařením k Massive Attack, a přesto všechno jsem se více zpotil než na Prodigy v Rockhal. Oslí můstek: manželská postel, růžový obal od šumivého vína, stejné zimní čepice. Kdybych ty dva neznal, tak si pomyslím o nich, že jsou homosexuální pár . Myslím si, že uklízečky po těchto indíciích chtěly příplatek za úklid pokoje . Hned po Prodigy a ruském mravenci jsem byli celebrity my - CZ crew, a to co Sedlo tvrdí a píše je naprostá pravda. Fakt si nás před koncertem hodně lidi všímali. Budili jsme pozornost. A jak říká Sedlo, někteří si nás resp. vlajky prohlíželi se zájmem usmívajíc se a tleskajíc.
_________________ Prostě hudba,která je jednoduše nej.
|
17 pro 2018, 19:50 |
|
|
lukuc
Site Admin
|
ono těch zapomenutých věcí je určitě povícero ale to je o tom kdo co vnímá, čeho si všímá apod. a taky na co si potom ve výsledku vůbec vzpomene můj report se ještě zatím ani nezačal psát, ale už trochu mám představu v makovici co napíšu... ještě se k tomu dostat. Možná to bude až přes vánoce. Kufec: no ono to s tou klimou nebude takovy žhavý. Určitě fungovala dobře, ale já byl mokrej i tak jako prase ono je rozdíl jestli jsi ve 2 lajně, máváš vlajkou, točíš a trochu si zahopsáš, nebo jestlí lítáš jedno pogo za druhým i když je pravda, že pak už jsem taky nelítal tolik, jak mi zmizel mobil, proto jsem taky nakonec neměl ani moc propoceny kalhoty
_________________ I have no words... Fuckin death
|
18 pro 2018, 17:28 |
|
|
Kufec
General
|
Já stojím vždy v druhé lajně, a někdy jsem zpocený od hlavy k patě, ale tentokrát se nic takového nestalo, takže si myslím, že mám na to porovnávat. Vzpomeňme třeba na super zážitek z Veletržního paláce 2006. Tam snad ještě nám přitápěli .
|
18 pro 2018, 21:37 |
|
|
milhauz
General
Registrován: 28 bře 2008, 21:56 Příspěvky: 1459 Bydliště: Levoča, SVK
|
Ty vole Veletržní palác mi ani nepřipomínej. To je asi jedinej koncert, kdy sem málem odpadl a musel v průběhu koncertu jít dozadu. Pamatuju si, že Prodigy samotní na sebe měli otočený asi 4 velký větráky
_________________ The Prodigy are my Rhythm Of Life
|
19 pro 2018, 08:25 |
|
|
lukuc
Site Admin
|
Veletržní palác byl betelnej, horší bylo to čekání v šatně asi hodinu a čtvrt.
_________________ I have no words... Fuckin death
|
24 pro 2018, 13:26 |
|
|
Kufec
General
|
My s bráchou jsme si nic nedávali do šatny. Organizačně těžce nezvládnuté, ale i přesto jsem si koncert užil, jen při Firestarter a Warningu jsem si musel dát pauzu a nepařit. Protože jsem si tou dobou nebyl jistý jestli to zvládnu. Naštěstí to semnou nakonec neseklo a rozjel jsem se znovu. Kolem mě někteří neměli to štěstí, a tak byli vytaženi sekuriťáma.
|
03 led 2019, 21:13 |
|
|
|